Kim Chi inst. nudlová polévka s příchutí hovězí 75 gr
Kód: 3318Související produkty

instantní nudlová rýžová polévka 120 gr

instantní nudlová rýžová polévka s kuřecí příchutí 120 gr

Samyang Buldak extrémně 3x pálivý kuřecí Ramen 140g

BULRAMEN Inst. nudle kuřecí pálivé Original 137,8g
Detailní popis produktu
Složení: nudle: pšeničná mouka, částečně ztužený palmový olej, antioxidanty (butylhydroxyanisol (E320), butylhydroxytoluen (E321)), škrob, sůl, cukr, regulátor kyselosti (trifosfáty (E451), uhličitan draselný (E501), uhličitan sodný (E500)), látky zvýrazňující chuť a vůni (glutaman sodný (E621))
polévkový základ: E160c))), látky zvýrazňující chuť a vůni (glutaman sodný (E621), glycin (E640), inosinát sodný (E631), guanylát sodný (E627)), škrob, sušená jarní cibulka, stabilizátor (guma guar (E412)), protispékavá látka (oxid křemičitý E551)), kvasnicový extrakt, regulátor kyselosti (kyselina citrónová (E330))
koření: barvivo (karamel (E150a), paprikový extrakt (E160c)), oliheňový prášek (loligo edulis)
Návod k přípravě: Do 500ml horké vody vložte nudle a veškeré koření. 5 minut vařte, poté důkladně promíchejte a servírujte.
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota | 1847,00 kJ/ 440.00 kcal |
Tuky | 16,40 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9,30 g |
Sacharidy | 61,50 g |
z toho cukry | 11,60 g |
Bílkoviny | 9,90 g |
Sůl | 6,40 g |
Vláknina | 3,30 g |

Instantní nudlová polévka s krevetovou příchutí

Instantní nudlová polévka s kuřecí příchutí

instantní nudlová polévka s kuřecí příchutí 75 gr

instantní nudlová polévka s zeleninovou příchutí 75gr

instantní nudlová polévka s hovězí příchutí 120 gr

Instantní nudlová polévka 120 gr s kapsou masa

instantní rýžová nudlová polévka krabí příchuť 120 gr

Vifon instantní nudlová polévka s hovězí příchutí 70 gr

instantní nudlová polévka s příchutí kuřecího masa 55 gr

Thajská nudlová polévka s krevetovou příchutí.

nudlová polévka s příchutí Sýr s paprikou 69 gr varianta 1: 1 ks - 6,90 Kč varianta 2: 1 balení (24ks) - 129Kč Datum minimální trvanlivosti: 5.2024
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.