SAMYANG Buldak Habanero Lime 140g
Kód: 4695Související produkty
instantní nudlová polévka s příchutí hovězího masa 55 gr
instantní nudlová polévka s příchutí kuřecího masa 55 gr
Instantní nudlová polévka s kuřecí příchutí
Instantní nudlová polévka s krevetovou příchutí
instantní nudlová polévka s hovězí příchutí 120 gr
VJ Pearl Rice jasmínová rýže vyrobena pokročilou japonskou technologií
Detailní popis produktu
Extrémně pálivá polévka s habanero papričkami a limetkou.
Složení:
Nudle (73,3 %): Pšeničná mouka, modifikovaný tapiokový škrob, rafinovaný palmový olej, pšeničný lepek, solný emulgátor (sójový lecitin ((E322 (i))), regulátor kyselosti, uhličitan draselný (E501 (i)), uhličitan sodný (E500 (i)), sodík Dibasic fosfát (E339 (i)), zahušťovadlo [guarová guma (E412)], tokoferoly (E306), aroma ze zeleného čaje, riboflavin (E101), kyselina citronová (E330),
Polévka (25,2 %): Rajčatový kečup (sója, voda, bílý cukr, zvýrazňovač chuti [L-glutamát sodný (E621)], umělá kuřecí příchuť (pšenice, sója), cibule, chilli paprička v prášku (sója), umělá kuřecí příchuť (pšenice, sója), sójové boby Olej, cibulový prášek, rajčatový prášek, sójová omáčka (pšenice), droždí v prášku, chilli prášek (pšenice, sója), ocet, česnek, prášek z horké omáčky, odbarvený chilli extrakt, barvivo [paprikový extrakt (E160c)], černý pepř prášek, zahušťovadlo [Modifikovaný bramborový škrob (E1420)], Jalapeňo pepřový olej (sójový), Limetkové aroma, Koriandrový list
Vločky (1,1 %): Sušené mrkvové vločky, sušené zelí vločky, sušený Bok Choy
Návod k přípravě: Vložte nudle a vločky do 350 ml vroucí vody a vařte 5 minut a 30 sekund. Přidejte omáčku, zamíchejte a podávejte.
Energetická hodnota na 100g | |
Energie | 1581 kJ/378 kcal |
Tuky | 10,4g |
z toho nasycené | 4,4g |
Sacharidy | 61,5g |
z toho cukry | 5,9g |
Sodík | 10,4g |
Bílkoviny | 3g |
Samyang korejská extra pálivá polévka s kuřecí příchutí 140 gr varianta 1: 1ks 140 gr varianta 2: 1 balení (5x140 gr)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.